Értékesítés

Névtelen-2.jpg

Nálunk szinte minden napenergia hasznosító rendszert megvásárolhat... 

amire csak szüksége van. Ezek lehetnek napelemes, napkollektoros, hőszivattyús rendszerek  vagy ezek ötvözete az egyszerűtől a bonyolultig, lakossági kis rendszertől  az intézményi nagy méretűig.

A Mastech Bt. Ensolar  ügyfeleivel egyeztetett módon többféle  napelemes rendszer modell, összeállítást tud ajánlani telepítésre annak függvényében, hogy az ügyfél milyen technikai, vagy szakmai igényt támaszt a napelem, napkollektor vagy egyéb termékkel szembe.

Az árajánlat elkészítést  körültekintő információ gyűjtés után kezdjük el az anyagi forrásokat is figyelembe véve személyre szabottan. Ennek  köszönhetően  szolár rendszereinkre felhasználói igény szerint többféle alternatívát tudunk ajánlani.

A Mastech Bt. Ensolar  Ügyfeleinek különböző finanszírozási modelleket, pályázati lehetőségeket és teljes megvalósítást biztosít mindig aktuális igények, illetve megállapodások alapján.

Termék információ és vásárlás

A közvetlen érdeklődők előzetes információkat, ajánlatkéréseiket személyesen vagy a weboldalunkon is kérhetik. A Mastech Bt által forgalmazott termékek megtekintésére személyesen is van lehetőség a ceglédi telephelyen előre egyeztetett időpontban.

Amennyiben erre nincs lehetősége, de még is szeretne személyesen kapcsolatba lépni velünk Én vagy kollégám előzetes egyeztetés alkalmával  kimegy a helyszínre és minden szükséges információval ellátja Önt.

Lehetőség van internetes vásárlásra is, de ezt a lehetőséget napenergia hasznosító rendszerek esetében nem javasoljuk. Csak abban az esetben, ha van egy jó szakembere aki már megtervezte napelemes, napkollektoros  rendszerét.

A Mastech Bt.  Ügyfeleinek különböző finanszírozási modelleket, pályázati lehetőségeket és teljes megvalósítást biztosít mindig aktuális igények, illetve megállapodások alapján.

Tervezés

Sokkal megnyugtatóbb érzés egy gyakorlott és tapasztalt szakemberrel átbeszélni terveimet vásárlás vagy kivitelezés előtt mint attól félni, hogy kiadok egy csomó pénzt, aztán majd lesz valahogy.

Tervezés 250X180.jpgA hosszú távon megbízhatóan és jól működő  napelemes és napkollektoros  rendszerek megvalósításának alapfeltétele a gondos méretezés és tervezés. A Mastech Bt.  Ensolar system 2004 óta foglakozik épület energetikával valamint napenergia hasznosító rendszerekkel és szerzett komoly tervezői és kivitelezői tapasztalatot ez idő alatt.

Cégünk  több méretező szoftverrel is rendelkezik aminek segítségével  gyorsan és pontosan tudjuk modellezni egyes rendszerek működését és megtérülését.

Rendelkezünk energia auditori képesítéssel így a pályázatokhoz szükséges energetikai számításokat és a szükséges energia auditot is eltudjuk végezni. Az energetikai és hidraulikai számításokat a Win Watt szoftverrel végezzük a hatályos 7/2006. (V. 24.) rendelet szerint.

Terv dokumentáció

Minden napenergia hasznosító vagy egyéb rendszer tervezést követően ezt dokumentáljuk a megrendelő felé írásos vagy elektronikus  formában.

Terveztesse velünk napenergia hasznosító rendszerét és mi garantáljuk a fix hozamot!

Kérje Ingyenes tanácsadás szolgáltatásunkat!

Kivitelezés

A napenergia-hasznosító rendszerek hibátlan működésének alapfeltétele a precíz átgondolt kivitelezés és a nélkülözhetetlen spéci szerszámok. Kollégáink kellő szakmai felkészültségének és a folyamatos telepítési munkáknak köszönhetően az adott  munkálatokat a legmagasabb szinten tudjuk elvégezni.

HŐKAMERÁS NAPELEM TESZT-CSAK NÁLUNK!


Testó.pngMi mindig tudjuk fokozni a minőséget és ezt nem is csak mondjuk.

Napelemes rendszereinket a kivitelezés végén termográfiai vizsgálattal ellenőrizzük és adjuk át. Ezzel vizsgálattal egyértelműen kimutatható a napelemmodul esetleges cella hibája ami adóthat sérülésből vagy gyártási hibából. Ezek az egyébként nem észrevehető hibák teljesítmény veszteséget, de még tűzkárt is okozhatnak. A vizsgálat után biztosak lehetünk abban,  hogy napelemes rendszerünk üzemszerűen működik és teljesíti  az elvárt éves energia hozamot. 

Cégfilozófiánk, hogy az árakból igen, de  minőségből nem engedünk. 

 

 ÉMI minősítés

Állami támogatással megvalósuló napelemes és napkollektoros rendszereinek kivitelezését csak az ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. által regisztrált és minősített szakkivitelező vállalkozás végezheti.  A Mastech Bt. Ensolar system   az ÉMI által minősített vállalkozás, az épületgépészeti munkák esetében a legmagasabb kategóriájú minősítéssel rendelkezik.

Biztosításunk - Az Ön biztonsága

A Mastech Bt. rendelkezik  érvényes Építés és  Szerelésbiztosítással. Ezzel biztosítással garantáljuk Önnek, hogy a kivitelezés ideje alatt ingatlana és egyéb értékei biztonságban vannak. Ezt azért tartjuk fontosnak mert rajtunk kívülálló okok miatt is történhet olyan esemény ami esetlegesen kárt okozhat értékeiben vagy megvásárolt szolár rendszerében.
Szerencsére a figyelmes munkavégzésnek köszönhetően a napelemes és napkollektoros rendszerek kivitelezése során eddig egyszer sem kellett kártalanítanunk.

A nálunk vásárolt és telepített napelemes rendszereket ingyen engedélyeztetjük és a kivitelezési költségéből -10% kedvezményt adunk! 

Szervíz és üzemeltetés

Szervíz_.png

Cégünk mindent megtesz annak érdekében,

hogy az általunk ajánlott és értékesített napenergia hasznosító rendszerekkel és termékekkel kapcsolatban napra kész információkkal rendelkezzenek szakembereink és a legjobbat nyújtsák Önnek az adott pillanatban. Így a fennálló problémát a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban tudjuk elhárítani, hogy Ön mielőbb élvezhesse termékeink és szolgáltatásaink kényelmét.

Vállaljuk

Garanciális és nem garanciális napelemes, napkollektoros termékek és rendszerek  javítását, az esetleges alkatrészek beszerzését ki és beépítését. Az elvégezett munkára 1-3 év, az új alkatrészekre a gyártó illetve forgalmazó által vállalt garanciális időtartamot és feltételeket biztosítjuk.

Meglévő vagy az általunk telepített napenergia hasznosító rendszerek hosszú távú üzemeltetését és felügyeletét átalánydíjas szerződéssel. 

Hiba bejelentés vagy ezekkel kapcsolatos ügyintézés:

Farkas Tamás 
Tel.:+36 20 5144 774 

Energetikai pályázatok

Pályázatírás_.png

A vissza nem térítendő támogatások nélkülözhetetlenek a sikeres... 

fejlődés érdekében és egyre fontosabb szerepet töltenek be a megújuló energiaforrások használatának terjedésében.Magyarország és az Európai Unió egyaránt nagyon fontosnak tartják ezen energiahordozók lehetőségek szerint legszélesebb körben való elterjesztését, ezért – figyelemmel az európai egyezményeknek való megfelelésre – pénzügyi forrásokkal is segítik a beruházni szándékozó magánszemélyek, önkormányzatok, vállalkozások, illetve civil szervezetek munkáját.

A Mastech Bt.  Ensolar system biztos segítséget és támogatást  nyújt energetikai  napelemes, napkollektoros , hőszivattyús rendszerek megvalósítása esetén igényelhető állami támogatással finanszírozott pályázatok szakmai és műszaki támogatásában.

Továbbá pályázatíróink az ötlet felmerülésétől kezdve segítik a pályázót, együttműködve a tervezésben, engedélyezésben, a támogatott pályázat megvalósításában, majd pedig az elszámolásban; a pályázatírás-projektmenedzsment tevékenység akkor zárul, amikor a fenntartási kötelezettség végső jelentése is megszületik.

 

Pályázatíróink sok éves tapasztalattal rendelkeznek, mely megfelelő alapot jelent a sikerre. Ennek köszönhetően beadott pályázataink nagy része sikeres támogatással zárul. 

Ha szeretne támogatást nyerni bízza egy jól összehangolt csapatra ezt a fontos feladatot!


Aktuális pályázatok itt:

Lakossági pályázatok: Jelenleg nincs nyitott pályázati lehetőség.
Pályázatok családi házak és kisebb társasházak részére. Napkollektoros, vagy komplex energia-hatékonysági pályázatok.

Társasházak, panelházak: Jelenleg nincs nyitott pályázati lehetőség.
Pályázatok iparosított technológiával épült lakóházak (panelházak) részére. Napkollektoros, vagy komplex energia-hatékonysági pályázatok.

Vállalkozások, közületek: Jelenleg nincs nyitott pályázati lehetőség.
Európai Uniós forrású KEOP pályázatok vállalkozások, állami és önkormányzati intézmények,  egyéb nagyobb létesítmények részére.