Energetikai pályázatok

Lakossági napkollektoros pályázatok

Lakossági pályázatok

Pályázatok családi házak és kisebb társasházak részére. Napkollektoros, vagy komplex energia-hatékonysági pályázatok.

Jelenleg nincs nyitott pályázati lehetőség.

Ha most nem talál nyitott pályázati lehetőséget, de szeretne időben értesülni új pályázat megjelenéséről, iratkozzon fel nálunk, mi tájékoztatni fogjuk Önt!

Felíratkozás hírlevélre

 

Fűtéskorszerűsítés (kazáncsere) pályázat

A pályázat forráskimerülés miatt 2014. december 7-én lezárult.

A pályázat kódszáma: ZFR-KAZ/14

A pályázati úton elnyerhető forrásból lehetőség nyílott a lakóingatlanok elavult állapotú gázkazánjainak új kondenzációs gázkazánra történő cseréjére, és ehhez kapcsolódóan, a fűtési és használati melegvíz-rendszerük korszerűsítésére. Sajnos a pályázat napkollektoros vagy napelemes rendszer megvalósítására nem terjedt ki, ezekre nem lehet támogatást igényelni.

A pályázaton azon magánszemélyek vehettek részt, akik a pályázattal érintett életvitelszerűen lakott lakóépület tulajdonosai. Pályázatot benyújtani legfeljebb 4 lakásból álló, nem iparosított technológiával épített lakóépület részét képező lakás korszerűsítésére lehetett. Az egyes lakások tulajdonosai önállóan nyújthattak be pályázatot.

A pályázattal elnyerhető támogatás intenzitása legfeljebb az elfogadott elszámolható költség 40 %-a lehet, azzal a kitétellel, hogy a támogatás lehetséges maximális mértéke 650.000,- Ft.

A pályázati dokumentumok letölthetők az ÉMI honlapjáról:

www.emi.hu


Homlokzati nyílászárócsere pályázat

A pályázat forráskimerülés miatt 1015. január 5-én lezárult.

A pályázat kódszáma: ZBR-NY/14 

A pályázati úton elnyerhető forrásból lehetőség nyílott a lakóingatlanok elavult állapotú, gyenge minőségű homlokzati nyílászáróinak cseréje.

A pályázaton azon magánszemélyek vehettek részt, akik a pályázattal érintett lakóépület tulajdonosai és azt életvitelszerűen lakják. Pályázatot benyújtani legfeljebb 4 lakásból álló, nem iparosított technológiával épített lakóépület részét képező lakás korszerűsítésére lehetett. Az egyes lakások tulajdonosai önállóan nyújthattak be pályázatot.

A pályázattal elnyerhető támogatás intenzitása legfeljebb az elfogadott elszámolható költség 40 %-a lehetett, azzal a kitétellel, hogy a pályázatonként (lakásonként) adható támogatás nyílászárócsere esetén bruttó 450 000 forint, míg a lakások nyári hővédelmének javítását célzó, árnyékoló vagy árnyékvető szerkezetek beépítésével kombinált nyílászárók cseréje esetében legfeljebb bruttó 520 000 forint lehetett.

A pályázati dokumentumok letölthetők az ÉMI honlapjáról:

www.emi.hu