SCHLETTER rögzítéstechnika - cseréptetőre szerelhető rendszerek.

A szolármodulok tetőre szerelésének minden típusára, megközelítőleg minden tetőtípushoz.

Gyors és biztonságos szerelést biztosít: kiváló minőségű anyagok használatával és részletes megoldásokkal, átgondolt rendszerkoncepcióval garantáltan egyszerű és gazdaságos a felszerelés. A Schletter Solo Light sínnek köszönhetően az alumínium illesztő sínek a legnagyobb flexibilitással szerelhetők fel. A modulszereléshez szükséges tetőkampók minden használatban lévő tetőfedéshez és hullámcseréphez szállíthatók. A modulfoglalatok minden forgalomban lévő modulnak biztos tartást kölcsönöznek.

Schletter.jpg

SCHLETTER rögzítéstechnika - kiemelő rendszerek

A Schletter kiemelő háromszögekre helyezett rendszerei lehetővé teszik a telepítést bármilyen sík felszínen. Az új rendszer kiváló minőségű anyagok használatával és részletekig kidolgozott megoldásokkal, átgondolt rendszerkoncepcióval garantálja az egyszerű, gyors és gazdaságos felszerelést. A több kevesebb: számos összetevő átdolgozásának köszönhetően a rendszer statikai továbbfejlesztése a lényegesen kevesebb anyagfelhasználásban rejlik. A gyors, egyszerű és egyben biztonságos felszerelés garantált. A felszereléshez szükséges háromszög teljesen előszerelt: már a gyárban össze vannak illesztve. A helyszínen már csak össze kell őket csavarozni.

flat-roof-mounting-system-pv-applications-70199-2030661.jpg

Típusai:

Light kiemelő háromszög
Igen könnyű tartóprofilok, különösen keresztirányú és vertikális szereléshez kisebb fesztáv esetén. Normál dőlésszög 30°, tetszőleges szög rendelhető.
Profi kiemelő háromszög
Kedvező árú tartóelem, mely statikailag a vertikális szereléshez és nagyobb fesztávolságokhoz is megfelelő. Normál dőlésszög 30°, tetszőleges szög rendelhető.
Compact Vario kiemelő rendszer
A Compact Vario egy rendkívül rugalmas kiemelő rendszer lapostetős és ferdetetős rendszerekhez, különösen nagy szelementávolságok áthidalására.
Rögzítés a vázszerkezethez
A kiemelő háromszögek rendszer specifikus rögzítők használatával kerülnek a tetőhöz rögzítésre.

SCHLETTER AluGrid

Az AluGrid egy anyag- és szerszám-optimalizált rendszer, amellyel a modulok zárt sorokban és kb. 15°, illetve 10°-os rögzített kiemelési szögben szerelhetők fel – minimális terhelés mellett. A komponensek bepattintós rendszerrel csatlakoznak egymáshoz. Valamennyi AluGrid változat esetében a tető megengedett legnagyobb lejtési szöge 10°. Ferde tetőknél mindenféleképpen ajánlott a lecsúszás elleni mechanikai védelem alkalmazása.

250x158px_alugrid_produktbild.png

A modulok csavarmentes modulrögzítőkkel (rugós rögzítőkkel) helyezhetők fel az alépítményre. Ennek során a modulok a külső peremüknél kerülnek rögzítésre. A modul gyártója által kiadott megfelelő engedélyt nem kell feltétlenül beszerezni minden egyes, (IEC 61215) terhelési szituációban; egyedi esetekben elegendő lehet egy projektspecifikus engedély is, amely kifejezetten az aktuális terhelési helyzetre alapul.